PHYSIO CONTROL

Physio-Control: Meer dan 60 jaar ervaring

Bij Physio-Control is de reputatie en hun missie gebaseerd op vertrouwen. Een vertrouwen dat voortkomt uit meer dan 60 jaar innovatie, voortdurende toewijding aan kwaliteit en een positie als wereldleider op het gebied van defibrillatie. Een vertrouwen dat voortkomt uit het produceren van de levensreddende apparatuur die de keuze is voor meer hulpverleners en ziekenhuizen over de wereld dan elk ander merk. Een vertrouwen dat voortkomt uit de wetenschap dat de LIFEPAK CR Plus defibrillator in uw kantoor, op de luchthaven of de school van uw kinderen eenvoudig, veilig en effectief iemands leven kan redden.

http://www.physio-control.com/

DLL

DLL is een internationale aanbieder van activagebaseerde financiële oplossingen in de sectoren agriculture, food, healthcare, clean technology, automotive, transportation, construction, industrial en office technology.

DLL is een 100 % dochtermaatschappij van de Rabobank Groep.

www.dllgroup.com

Actius

ROTAID

AED Muurkasten
Sinds 2010 heeft ROTAID zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame en robuuste AED wandkasten en behuizingen.

De ROTAID AED behuizingen hebben een karakteristieke en opvallende ronde vorm en zijn daarmee snel en eenvoudig te vinden en gebruiken. Slechts een korte draai is nodig om de AED wandkast te openen. De kap aan de voorzijde wordt in zijn geheel weggedraaid, zodat men volledige toegang krijgt tot de AED. Deze hangt aan een beugel en kan daardoor direct worden gegrepen. Hier mogen immers geen kostbare seconden verloren gaan.

Enkel gerecyclede kunststoffen worden gebruikt, zodat de ROTAID AED wandkasten met recht 100% duurzaam zijn. Ze zijn uitermate bestendig tegen wind, regen, stof en andere omgevingsfactoren, waardoor ze in iedere omgeving geplaatst kunnen worden. Men kan daarbij rekenen op een zeer lange levensduur, zonder roest en verwering van materialen. De optionele, volautomatische verwarming zorgt ervoor dat uw AED altijd functioneert, ook als de buitentemperatuur daalt tot -25 graden Celcius.’

http://rotaid.com/nl/

LAERDAL